B&S Special Tools

B&S Special Tools onderhoudt en repareert hoogwaardige productiemiddelen. Als gereedschapmakerij zijn wij de ideale partner voor productiebedrijven die deze werkzaamheden willen uitbesteden.

Snel schakelen met een korte doorlooptijd

Wij onderhouden, reviseren en verzorgen de nieuwe aanmaak van stempel – en snijgereedschapen. Onze kennis en ervaring op het gebied van materialen zorgt ervoor dat we elke wens van de klant kunnen realiseren. Bovendien ontvangen wij, indien nodig, ondersteuning van B&S Technology waardoor aan elke vraag voldaan kan worden. Samen kunnen wij voor u het totaalpakket verzorgen.

Door onze twee ploegendiensten kunnen we snel schakelen bij problemen. Onze hoeveelheid aan machines, aangevuld door de capaciteit van B&S Technology in Tilburg, garandeert een korte doorlooptijd. Wij zijn gevestigd in Veenendaal waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn en optimaal kunnen leveren door heel Nederland.

Onze diensten

Wij zijn als gereedschapmakerij de ideale partner als u het onderhoud en de reparatie van uw productiemiddelen wilt uitbesteden. We zorgen ervoor dat u uw focus kunt behouden op het maken van uw product.

B&S Special Tools levert diensten in de vorm van onderhoud en revisie van stempels. Daarnaast omvat ons productenpakket fijnmechanische componenten en machineonderdelen van hoogwaardige gereedschapstalen en hardmetaal.

We beschikken over een breed inzetbaar machinepark op het gebied van draaien, frezen, profiel – vlak – en rondslijpen. CNC draaien van gehard stalen delen met hardheden boven 60 HRc behoren tot onze specialismen. Daarnaast kunnen spare parts voor volg –, snij-, buig – en trekstempels en andere gereedschappen tot een tolerantie van 5 μ geproduceerd worden.

ONZE MACHINES

Machinelijst

Download hier de hele machinelijst met de specificitaties. Heeft u vragen over onze machines of de specificaites? Neem dan gerust contact contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Download de machinelijst

Sectoren

Sectoren

Onze klanten zijn international actief en toonaangevend in Europa. Zij werken veelal in de automotive, metaalwaren en voedingsindustrie. Wij onderscheiden ons op het gebied van reparaties en wijzigingen voor een hoge mate van flexibiliteit.

Offerteaanvraag

Offerte

Benieuwd naar wat het vervaardigen van uw product gaat kosten en wat de bijbehorende levertijd zal zijn? Stuur de gegevens van het desbetreffende product naar sales@bstechnology.nl , of vul het aanvraagformulier in. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte op maat.

Algemene contactgegevens

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met een van onze sales engineers om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. We denken graag met u mee.

  • B&S Special Tools
  • De Smalle Zijde 5
  • 3903 LL Veenendaal

Aanvraagformulier