Werken bij

B&S Group biedt werk op topniveau, met relatief veel aandacht voor doorontwikkeling. We faciliteren opleidingen omdat we erin geloven dat goed opgeleide werknemers voor kwalitatief betere producten zorgen. Om dezelfde reden zorgen wij voor een veilige werkomgeving. Onze onderneming is stabiel en biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sollicitant@bsgroup.nl

Voor vragen kan je ons bellen via  +31 (0)13 46 25 800.

Open sollicitatie

Talent moet benut worden en kansen zijn er om gegrepen te worden. Ben jij ervan overtuigd dat je iets kunt toevoegen bij B&S Group? Laat het ons weten en stuur een open sollicitatie in. Wij zullen deze altijd in behandeling nemen en nodigen je bij wederzijdse interesse graag uit voor een kennismakingsgesprek.

01

Wat doet B&S Group

Wij ontwikkelen, produceren en onderhouden nauwkeurige en complexe mechanische componenten en samenstellingen. B&S Group geeft vorm aan idee├źn door middel van verspaning en montage, van beginnend concept tot eindproduct. 

We staan voor betrouwbaar en snel en waarborgen zowel de kwaliteit van de producten als een korte doorlooptijd. We denken graag met de klant mee en schrikken niet van een spoedklus. Onze bedrijfsvoering kenmerkt zich daarom door flexibiliteit. Wij zijn de ideale partner voor al het draai en freeswerk van onze klanten. 

02

Onze kernwaarden

B&S Group voelt zich maatschappelijk betrokken en vult deze verantwoordelijkheid in door aandacht te geven aan een gezonde en veilige werkomgeving. 

Medewerkers krijgen de ruimte om zich (verder) te ontwikkelen. Daarom investeren wij bovengemiddeld in de opleiding van jonge mensen. 

B&S Group hecht waarde aan duurzaamheid. Het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar beperking van energiegebruik en afvalstoffen. We hechten belang aan hergebruik van grondstoffen en kopen we zoveel mogelijk duurzaam in.

03

Onze mogelijkheden

Bij B&S Group kun je een opleiding volgen via de Beroepsbegeleidende Leerweg niveau 2 (BBL-2) op het MBO. Je gaat dan afwisselend 6 weken naar school, met 1 dag per week theorie en 4 dagen per week praktijk, en 6 weken aan het werk bij het leerbedrijf.

We bieden ook regelmatig stageplekken aan, omdat we het belang van een goede opleiding onderkennen. Een dergelijke stageplak biedt regelmatig kansen voor de start van een loopbaan bij B&S Group. Zowel leerlingen van het VMBO als studenten aan HBO opleidingen zijn bij ons meer dan welkom. Leer jouw talenten kennen en ontwikkel je verder in de techniek.